Random post : Little things


Produktif ahad. Bangun pagi pergi laundry, kemas bilik, do assignments..etc. Plan asal nak ke Taman Layang-Layang, sekali jam. Lupa pulak hari ahad plus masa tu peak hour orang nak balik. Tapi  dapatlah lalu dekat Taman Layang-layang, nampaklah layang-layang bertebangan gitew. Aku pergi dengan Dina je. Lain semua ada hal. Anyway, I’ll always love the small things the most. Jalan-jalan naik kereta, listen to random songs.And i love saying random things in the middle of conversation. like, tiba-tiba borak pasal plat kereta orang, tentang kehidupan, tentang betul ke setiap keputusan yang kita buat dalam kehidupan ni. Somehow, we all want to be understood, to be cared for, to feel love. Tapi kita selalu lupa, benda2 small things ni lah yang banyak membantu dalam sesebuah hubungan (either with ur family, friends or partner) K lah dah mengantuk. Nama pun random jadi sesuka hati aku je nak end post dengan ayat sampai tak sampai. haha. 

Good Night!

Comments

  1. btul.small things tu la kdg2 lgi pnting. tp sesetengah orang anggap small things tu takperlu care.


    blogwalking& following ur blog. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Journey To heal : 7 perkara yang perlu buat bila dapat tahu ada KANSER.

Kekwa Ke Port Dickson : Lexis Hibiscus & Muzium Tentera Darat

Makeup review : Maybelline Lipstick (Mampu milik lol)