Sunday, 19 June 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016





APA NILE BUAT SALEEEE????? APAAAAAAAAAA?!!! *jerit satu taman* 



Ceh over. Nile.com.my antara tempat favourite aku ber-shopping sakan. Seronok gila shopping dekat nile.com.my dah lah murah. Barang pun boleh tahan. Harga semua mampu milik. Untuk raya ni Nile.com.my buat sales sampai 90% off. GILA KE APA?! Siap FREE DELIVERY (minimum purchase RM48) pulak tu! Apeni apeni apeni. Sakit jantung hakak. Tak satu satu kejutan Nile buat. Dia ingat hakak ni ape! *emo*

(Anyway, aku jumpa giveaway ni dari blog http://www.lyssasecret.com/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html hihi)


Click banner ni


Nile.com.my ada buat giveaway untuk blogger haaa. (see? kejutan lagi haha)

Hadiah untuk 6 orang pemenang:

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

Senang je. Ikut 4 step ni 

1. Letak tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

2. Letak banner Free Delivery macam dekat atas ni dan link kan kepada 

3. Lepastu pergi dekat link http://www.nile.com.my/page.php?cd=111 korang pilih 5 barang yang korang teringin nak daripada link tu. Lepastu korang letak gambar2 barang yang korang nak dalam blog. (macam yang aku buat dekat bawah ni)

4. Dah siap terus email kepada give_away@nile.com.my 

Tajuk :Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016
Link blog :
Nama penuh : 
No. Telefon :

 Tarikh tutup penyertaan : 30/06/2016  (11.59 pm)







Meh aku listkan 5 barang yang aku teringin nak sepanjang Nile.com.my buat sale macam nak gila ni.(Manalah tahu kot ada yang nak belikan ke huhuhuhuhu)




ProductFashion 6-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


ProductLatest Design OL Heels
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


ProductKorean Style Long Blouse
JLM2016 Sales price: RM14.90
Date: 23/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only

ProductRivets Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM16.90
Date: 27/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only


ProductWoman Leisure Flats
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 29/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only



BESTKAN! haaaaa apa tunggu lagi. pergi cepat habiskan bonus korang dekat Nile.com.my


:D






1 comment:

Random post : Little things

Produktif ahad. Bangun pagi pergi laundry, kemas bilik, do assignments..etc. Plan asal nak ke Taman Layang-Layang, sekali jam. Lupa pu...