Posts

Showing posts from August, 2016

Pencarian Bloglist September 2016 di Blog Lyssasecret.Com

Image
http://www.lyssasecret.com/2016/07/rahsia-penjagaan-muka-lyssa-agar.html
http://www.lyssasecret.com/2016/07/blog-dah-ada-button-unfollow.html
http://www.lyssasecret.com/2016/07/rahsia-kahwin-lain-terbongkar-adi-putra.html (ei adi putra ni)



Kekwa Ke Bandung : Part 2

Image
Mas: Sayang, kalo aku kelinci, kamu mao jadi apa?
Me  : ya udah, aku bikin sate kelinci aja. aku lagi laper nih. Mas :*terjun bangunan*



Kelinci = Arnab = Rabbit = Bae 




SALAM ISNIN  BUAT SOHABAT SOHABAT HANDAI! SALAM DUNIA! SALAM HARI RAYA! BERSINAR AKHIRNYAAAA! *gitu haa intro mnasir pergi karok jamban nyanyi lagu seniri sebab lagu orang lain hazabedah tak sodap! 


Tuan tanah posing nak menari inang tapi gaya macam nak 'Up! maka kami rakyat malaysia berikrar akan bla bla bla..'



Ingatkan nak cukup setahun baru update Bandung part 2. Sekali berdas-das mulut adik aku bising suruh update. Aku bukan tak nak update tau, cuba kau baca balik Bandung Part 1 (http://beihamat.blogspot.my/2016/05/kekwa-ke-bandung-part-1.html) Sumpah banyak gila tersasar dari jalan kebenaran, Allahu. Nak cerita pasal check-in flight, jauh pergi sampai ke drama rendang. Kali ni aku share banyak gambar biar engkorang semua darah hidong nengok muka aku. Sebaik aku tak selfie sepanjang jalan. Malas je nak caras job Di…