Posts

Showing posts from June, 2015

Journey To Heal : PPUM & Chemotheraphy

Image
Last aku update blog Januari yang lalu. Sekarang dah bulan 7. Hanis zalikha dah kawin, erin malek pulak dah masuk berapa bulan dah pregnant, Kak tiara fazlin masih mencari-cari bakal suami. ceh tibah sangat masuk nama kak tiagha. Kalau dia baca habis dia baling aku dengan mango cheesecake dia.hehe And sorry Farhana aku tahu kau baca blog aku baru sekarang aku sempat nak update blog selepas sedar yang masa itu emas. lol
Assalammualaikum and hi semua! 
Okay, Aku pun tak tahu nak start dari mana. Sebab dah macam-macam jadi sepanjang tujuh bulan blog ni sunyi. Kalau ada yang follow perkembangan aku, aku banyak update dekat facebook, lebih kerap di twitter. Aku dari gemuk ke kurus ke gemuk balik eh kurus balik eh gemuk sikit . Ha begitulah hidup aku sepanjang tujuh bulan. Dan satu lagi, lupa nak bagitahu
Im officially have cancer!
gitu, macam pengumuman aku dah kawin dan akhirnya bahagia hingga ke syurga -.- Aku rasa cerita pasal kanser ni dah agak basi nak cerita sebab aku selalu kongsi d…